EL CURT

Elle està esperant la visita del seu nou company de casa, en Marc. En arribar, el rostre d’aquest li sembla familiar i al llarg del recorregut que fan per l’habitatge, intentarà esbrinar de què recorda al noi.

Serà capaç Elle, malgrat el seu historial amorós i malaptesa constant, recordar de què coneix en Marc?

REPARTIMENT

Betty Manau

Pol Corominas

Sergi Puig

Roger Duran

Keko Terán

Jonathan Figueres

Jordi Pedregosa

Gaspar Corts

"Tens més possibilitats
de trepitjar una merda
que no pas que et toqui
la loteria"

LA INSTAL·LACIÓ

La instal·lació interactiva va tenir lloc al Auditori de Girona els dies 11 i 12 de febrer de 2021.

Aquesta es basa en una exposició relacionada amb els flashbacks del curt on l'escenografia pren protagonisme per contemplar amb més detall les peculiaritats dels personatges del món d'Elle.

En ella trobem 7 neveres que representen les personalitats dels nois de la història. Aquestes neveres estan iluminades amb leds de colors i, envoltades per l'escenografia característica que es remarca al llarg de tot el projecte, creen un clima propi a cada racó de l'exposició.

A més els usuaris poden contemplar diferents moviments de llums en obrir les neveres i jugar als minijocs escanejant el codi QR que es troba a dins.

INSTAGRAM

L'instagram creat representa el perfil personal d'Elle, donant pistes i inputs de tot el que va passant en els dies en que coneix els nois. Aquestes fotografies són moments que Elle viu durant el dia o que simplement descarrega d'internet.
Cada noi i etapa és representat amb una sèrie de publicacions que segueixen una cromàtica en especial. Dos d'aquestes publicacions tenen una connotació més directa al curt. Una es una polaroid que l'Elle fa al noi en qüestió, mentre que l'altre és un escrit personal del seu diari que ens explica com li ha anat el dia i l'experiència.